Het is wellicht niet gebruikelijk maar Bouwmeester BV heeft een eigen hout-/ kunststofafdeling. Op deze afdeling is het mogelijk om modellen te produceren vanuit tekeningen een zeer bekend hulpmiddel bij het produceren van schepen en of machines.

Door het gebruik van hout of kunststoffen nemen de kosten van modellen maken tot een minimum af en zijn lichter en goedkoper te produceren dan staal. Ook is het mogelijk om een volledige interieur te leveren voor de jachtbouw passend in een door ons gebouwd of ge-engineerd  scheepscasco.

Onze engineeringsafdeling kan een volledig interieur tekenen / inpassen en Bouwmeester BV kan dit leveren in ieder gewenste kleur of hout( fineer) afwerking . Op deze wijze is het wel heel eenvoudig geworden om een scheepsbetimmering aan te brengen.

Reeds velen gingen u voor en maakten gebruik van de enorme tijdsbesparing van deze manier van werken. Uiteraard een ultramoderne kijk op de huidige jachtbouw.

Bouwmeester BV produceert op deze afdeling vele eigen kunststof onderdelen welke worden toegepast op de machinebouw afdeling. Door deze activiteiten is het uiteraard ook mogelijk om onderdelen te procederen voor derden.

Reeds vele meubelmakers vonden hun weg naar Bouwmeester BV om hout of kunststofdelen te laten frezen uit plaatmaterialen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

 

DSC_0012