• De Bouwmeester B-Flo 400 serie 2 is een Multifunctionele Amfibische Werktuigdrager (MAW) welke is bedoeld voor een zeer breed scala van werkzaamheden op het water of op het land.

De B-Flo serie 2 voelt zich thuis in het water en op het land en is met name geschikt op overgangsgebieden tussen water en land of zeer moeilijk bereikbare locaties.

  • De term MAW komt de B-Flo serie 2 met recht toe, de machine is zeer breed inzetbaar en heeft hiervoor een ongekend aan geïntegreerde voorzieningen welke standaard geleverd worden op de machine waaronder:

– 2 aluminium rijkasten met het geheel eigen Bouwmeester rubber track aandrijfsysteem

– De beide rijwerken zijn onafhankelijk van elkaar hefbaar (trekkracht tot 1800Nm!)

– 2 Rijsnelheden, ideaal voor ruimingswerkzaamheden of bij het klimmen van hellingen.

– 2 Bouwmeester vijzelschroeven leveren maar liefst 300kg aan stuwvermogen. De B-Flo serie 2 kan zonder manoeuvreer ruimte draaien en of omkeren, wie doet dat hem na!

– De schroeven van de B-Flo serie 2 kunnen in het geheel naar boven worden gedraaid.

– De B-Flo serie 2 heeft een eigen boordkraan welke in eigen fabriek wordt geconstrueerd, deze unieke kraanarm is 180 graden (optioneel 270 graden) draaibaar.

– Standaard heeft de B-Flo serie 2 extra hydraulische aansluitingen op het voor- en achterdek.

– De B-Flo serie 2 beschikt over een geveerde stoel en de besturingselementen zijn in de vorm van een tweetal joysticks in de armleuning geïntegreerd. Ook heeft de B-Flo serie 2 een kachel systeem.

– De B-Flo serie 2 kan hellingen beklimmen tot 35 graden (kortstondig)

* Optioneel is er een zeilkap verkrijgbaar. Standaard is er een radio/cd speler aan boord.

B-Flo 2 uit water